WIE ZIJN WIJ

Betrokkenheid en kwaliteit: ervaring met beschermingsbewindvoering vanaf 2003.

Na de afronding van mijn studie Rechtsgeleerdheid, met als specialisatie Strafrecht, aan de VU in Amsterdam ben ik als junior media consultant bij een bekend communicatie-adviesbureau in Amstelveen gaan werken. Internet was net in opkomst: er was dus veel werk in medialand. Ik heb onder andere gewerkt voor McDonalds, KPN en de NS. Het werken voor klanten als KWF Kankerbestrijding en SIRE vond ik het meest interessant. Daardoor merkte ik dat ik me wat werk betreft, meer maatschappelijk wilde inzetten. Na lang nadenken heb ik afscheid van dat communicatiebureau genomen en ben ik in 2003 bij een bewindvoerderskantoor in Alkmaar gaan werken. Daar heb ik het vak geleerd: van junior naar senior bewindvoerder. Acht jaar heb ik in loondienst gewerkt. In de zomer van 2010 ben ik mijn bedrijf Bewust Bewind gestart. Een klein bewindvoerderskantoor in Alkmaar waar persoonlijke benadering, kwaliteit en integrale aanpak het belangrijkst is.

 

Bewust Bewind besteedt steeds opnieuw bewust tijd aan persoonlijk contact met haar ketenpartners. Partners zoals DNO Doen, De Waerden, GGD Hollands Noorden (Meldpunt Vangnet & Advies Alkmaar), Haltewerk, Schuldhulpverlening Gemeente Alkmaar. Door elkaar te ontmoeten en in gesprek te blijven deel je kennis & ervaringen en blijf je met elkaar in verbinding.

Frederieke Tissing Bewustbewind bewindvoerder

 

De missie van Bewust Bewind is om op constructieve wijze de financiële en administratieve situatie van mensen te verbeteren en rust te creëren.

ONS TEAM

Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.

-Confucius-

mw. mr. Frederieke Tissing

eigenaar/bewindvoerder + de fijne mensen die mij administratief ondersteunen

Maatschappelijk betrokken

Bewust Bewind ondersteunt het Hospice in Alkmaar financieel door middel van kleine donaties.